Papierrolhouder

Toont alle 13 resultaten

Papierrolhouder kopen?

Papierrolhouder kopen? Deze handige houders voor jouw inpakpapier zijn onmisbaar voor wanneer je met enige regelmaat iets moet inpakken. Je kunt je namelijk wel voorstellen dat het allesbehalve praktisch is om iedere keer een rol inpakpapier te moeten pakken en met een schaar of mes een stuk af te moeten snijden. Een papierrolhouder biedt dan uitkomst. Deze handige houders zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, maar beschikken ook over een praktisch mes, zodat je het papier direct op iedere gewenste lengte kunt afscheuren, zonder dat je bang hoeft te zijn dat het scheef wordt. Een papierrolhouder met mes is daarom ook niet voor niets enorm populair onder veel winkeliers.

Verschillende formaten papierrolhouders bij MTpapier

Ben jij op zoek naar een papierrolhouder, dan zit je bij ons goed! Bij ons vind je papierrolhouders in allerlei verschillende formaten, ideaal voor verschillende maten inpakpapier. Vooral in een winkel is het handig om een standaard rol van 30, 40, 50 of 60 centimeter te hebben. Omdat het niet praktisch is om de rol met inpakpapier iedere keer te moeten verwisselen, kiezen de meesten ervoor om meerdere papierrolhouders aan te schaffen. Vooral handig voor wanneer je bijvoorbeeld cadeautjes direct op je toonbank wilt kunnen inpakken. Onze Legro papierrolhouders zijn namelijk speciaal ontworpen om gemakkelijk te kunnen gebruiken en nemen geen onnodige ruimte in beslag.

Papierrolhouder met mes

Een papierrolhouder met mes is de perfecte keuze wanneer je niet alleen snel en efficiënt wilt kunnen werken, maar ook netjes. Onze papierrolhouders met mes zijn ontworpen om het afrollen van papier zo gemakkelijk en veilig mogelijk te maken. Met de geïntegreerde mesjes kun je papier snel en nauwkeurig snijden, wat tijd en moeite bespaart. Vooral wanneer je dagelijks de nodige pakketjes moet inpakken, is het niet bepaald handig om dit allemaal met de hand te moeten afsnijden. Een cadeaupapier houder is dan al een must, maar één met mes dan natuurlijk al helemaal.

Verschillende modellen houders voor je inpakpapier

Binnen ons assortiment bij MT papier bieden we verschillende soorten houders voor je rollen inpakpapier: het tafelmodel en het wandmodel. Als je voor het model zonder mes kiest, zijn beide varianten beschikbaar als afzonderlijke producten. Bij de papierrolhouder met mes zit het verschil in de meegeleverde beugels waarmee de papierrolhouder wordt bevestigd. Het tafelmodel staat bekend als de “papierrolhouder staand” en heeft speciale beugels waarmee je deze op een inpaktafel of balie kunt plaatsen. Dankzij de rubberen noppen aan de onderkant blijft het model stevig op zijn plek staan, zonder het oppervlak te beschadigen. Zo kun je dus verschillende toonbankrollen inpakpapier gemakkelijk op je balie zetten.

Het wandmodel wordt geleverd met muurbeugels, waardoor je de rolhouder eenvoudig aan de muur kunt bevestigen met behulp van schroeven. Welk model het meest geschikt is voor jou, hangt af van verschillende factoren, zoals de beschikbare ruimte en muren. Omdat we begrijpen dat het voor winkeliers soms lastig kan zijn om te bepalen welk model het beste past, bieden we de papierrolhouder met mes ook aan met beide soorten beugels. Zo heb je de vrijheid om zelf te kiezen welke variant het beste bij jouw behoeften aansluit. Als je later van gedachten verandert, is het zelfs mogelijk om te wisselen naar het andere model. Bekijk dus eerst even rustig waar je de meeste ruimte hebt en je eventueel ook een krullinthouder binnen handbereik naast je papierrolhouder kunt plaatsen.

De waardering van mtpapier.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 237 reviews.