Lint en Deco

Krullint en deco

Krullint en deco

Groot assortiment lint en krullint in vele kleuren en maten!

Mtpapier heeft een groot assortiment aan lint. In onze webshop vind je een ruime keuze aan krullint, jutelint, taftband en zelfs strikken die je er zo op kunt plakken  behoren tot ons assortiment. Uiteraard zijn al onze soorten lint in vele verschillende kleuren leverbaar. De meeste soorten lint hebben wij op voorraad en kunnen we dus zeer snel leveren!

Welk soort lint of krullint moet ik kiezen?

Lint wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Zo wordt lint gebruikt ter decoratie van geschenken of bijvoorbeeld om uw winkel of etalage te versieren bij feestelijke aangelegenheden.
Combineer verschillende soorten lint (passend bij het cadeaupapier waarmee u het cadeau inpakt ) om het geschenk helemaal af te maken. Zo kun je bijvoorbeeld luxe geschenken inpakken en voorzien van een glanzend krullint  gecombineerd met taftband. Ga je voor een meer stoere  natuurlijke uitstraling, combineer dan ons jutelint met raffia en verpak het geschenk in met kaftpapier ook wel milieupapier genoemd.
Voor tijdens de feestdagen hebben wij keuze uit een ruim assortiment metallic lint en de echter kerstkleuren rood en groen om geschenken extra feestelijk te maken.

Hoeveel meter lint of krullint zit er op een rol?

Het aantal meters lint op een rol is afhankelijk van het soort krullint dat je kiest en de breedte van het lint. Zo hebben we bijvoorbeeld krullint van 5mm breed, dan zit er 500 meter op een rol. Ga je voor krullint van 10mm breed, dan zit er meestal 200 of 250 meter lint op een rol.

Bestel alle soorten lint makkelijk en snel online! Ben je nu zelf ook creatief? Dan kun je ook zelf een strik maken van krullint. In ons blog lees je precies hoe je dit kunt doen.

De waardering van mtpapier.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 234 reviews.