Nu nieuw! Kantoorartikelen & winkelbenodigdheden voor uw bedrijf

Geen categorie

Naast online shop voor cadeaupapier hebben  ons assortiment uitgebreid met Nu nieuw! Kantoorartikelen & winkelbenodigdheden voor uw bedrijf  Met deze categorieën bieden wij u de mogelijkheid om hoogwaardige producten voor uw winkel/kantoor en cadeaupapier online in onze shop te kopen. Ontdek hier welke nieuwe producten je kunt verwachten.

Doordachte winkelinrichting – de sleutel tot zakelijk succes

Aan de ene kant zorgen winkeliers ervoor dat winkelen voor klanten zo gemakkelijk mogelijk is met een geoptimaliseerde winkelinrichting. Aan de andere kant kunnen de juiste winkelaccessoires werkprocessen optimaliseren en zo tijd en geld besparen. Afhankelijk van de branche zijn er verschillende producten nodig voor winkelinrichting:

Draagtassen & geschenktassen

Boodschappentassen zijn onmisbaar voor het handig en veilig vervoeren van gekochte goederen, die je tegen een kleine vergoeding aan je klanten kunt geven. In tegenstelling tot plastic tassen bieden draagtassen van kraftpapier u veel voordelen. Milieuvriendelijk, stabiel en visueel aantrekkelijk, kraftpapieren boodschappentassen worden over het algemeen goed ontvangen door klanten.

Bij MTpapier vindt u onder andere:

– Draagtassen kraftpapier bruin (22 x 10 x 28 cm) 50 stuks
– Draagtassen kraftpapier bruin (18 x 8 x 24 cm) 50 stuks
– Draagtassen kraftpapier bruin (45 x 17 x 47 cm) 150 stuks

Tip: Luxe cadeauzakjes uit onze online shop zijn een handige aanvulling op onze effen papieren tassen. Bedrukt met mooie motieven en versierd met strikjes bijvoorbeeld, vormen ze een prachtige cadeauverpakking.

Inpakpapier

Inpakpapier zoals kinder- of kerstpapier is een van de must-haves voor elke winkelier. Bij onss vind je aantrekkelijk inpakmateriaal voor elke gelegenheid in mooie designs, verschillende rolbreedtes en looplengtes. Onze inpakpapierrollen kunnen worden gespannen op alle gangbare papierdispensers, die je tegen een redelijke prijs bij ons kunt bestellen. Of het nu gaat om een tafeldispenser, wanddispenser of lint- en papierdispenser, wij hebben zeker het juiste snijsysteem voor jouw bedrijf.

Ons assortiment inpakpapier omvat:

Luxe trendpapier
– kraftpapier
– Ontwerpen op gemetalliseerd papier
– Trendy papier
– Kerstpapier
– Milieuvriendelijk papier
– Graspapier

Ons assortiment cadeaupapier wordt aangevuld met verschillende andere pakketten en vellen inpakpapier.

Etiketten, posters, prijskaartjes

Etiketten en prijskaartjes zijn essentieel voor elke winkel. Met behulp van prijsetiketten in de vorm van zelfklevende en hangende etiketten op de goederen krijgen je klanten snel een eerste indruk van wat je te bieden hebt. Personeel kan snel reageren op prijswijzigingen dankzij onze gebruiksvriendelijke labels en prijzen en direct communiceren met klanten.
Voor een succesvolle marketing moet je eyecandy creëren voor je klanten. Met onze raamposters kunt u promoties onder de aandacht brengen en speciale aanbiedingen op een promotie-effectieve manier presenteren.

– diverse etiketten inclusief hanglabels
– diverse prijskaartjes
– diverse raamposters

Kantoorbenodigdheden voor een goed georganiseerd kantoor

In onze nieuwe categorie “Kantoorbenodigdheden” hebben we bij MT Geschenkpapier een selectie artikelen samengesteld die uw dagelijkse kantoorwerk makkelijker maken. Onze navulbare balpennen bieden een aangenaam schrijfcomfort, zijn documentbestendig en duurzaam. Markeerstiften zijn onmisbaar voor het schrijven op karton, papier, metaal, plastic of glas. Ontvangstbewijzen, bestellingen of notities kunnen snel en gemakkelijk worden verzameld met een velletje papier. Onze praktische niettang houdt documenten netjes en veilig bij elkaar. De kantoorartikelen van MT Geschenkpapier worden gecompleteerd door kopieerpapier van hoge kwaliteit en dozen voor een veilige verzending van uw goederen

Bestel kantoorbenodigdheden & winkelbenodigdheden online

Ontdek een breed scala aan producten voor het organiseren van uw bedrijf. In de categorie “Winkelbenodigdheden” hebben we tal van artikelen verzameld waarmee je het totaalconcept van je winkel klantvriendelijk kunt vormgeven. Voor een georganiseerde kantooromgeving vind je in de categorie “Kantoorbenodigdheden” hoogwaardige kantoorbenodigdheden, van pennen tot niettangen. Bestel nu producten die de verkoop stimuleren en profiteer van snelle levering en eersteklas service bij MT papier.