Graspapier Inpakpapier

Toont alle 4 resultaten

Graspapier kopen?

Graspapier is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzame en milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. Dit ecovriendelijke inpakpapier bestaat voor een deel uit grasvezels en heeft daardoor een unieke gestippelde textuur. Het gras voor de productie van dit papier wordt op een verantwoorde manier geteeld en het verbruik van water en chemicaliën tijdens de verwerking wordt tot een minimum beperkt. Het resultaat is een stevig en mooi uitziend inpakpapier dat een duurzame keuze is. Graspapier is verkrijgbaar in de maten 40 en 60 cm breed en wordt geproduceerd in Nederland. Het papier bestaat voor 40% uit grasvezels en voor 60% uit cellulose. Kies voor gras inpakpapier en draag bij aan een beter milieu! Niet voor niets is ook gerecycled cadeaupapier steeds meer in trek.

Gras op rol papier steeds populairder

Door de opkomst van duurzame en ecovriendelijke producten is gras op rol papier steeds populairder geworden. Hierdoor is het ook een interessante keuze voor bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Op deze manier draag je op verschillende manieren duurzaamheid naar buiten. Wat ook leuk is, is om je cadeau net even dat beetje extra te geven. Dit kun je doen door gebruik te maken van de krullinten in verschillende kleuren, maar ook verschillende leuke strikken die je cadeau nog leuker maken om te geven.

Kies voor duurzaam gras inpakpapier

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en dit geldt ook voor de manier waarop we cadeaus inpakken. Het gebruik van duurzaam inpakpapier, zoals graspapier, is daarom van groot belang. Door te kiezen voor eco vriendelijk inpakpapier verminderen we onze impact op het milieu. Graspapier is een uitstekend voorbeeld van duurzaam inpakpapier. Dit materiaal is gemaakt van grasvezels en heeft een lagere milieu-impact dan traditioneel inpakpapier. Bij MTpapier kun je terecht voor een enorm aanbod inpakpapier in allerlei verschillende soorten en maten voor iedere gelegenheid, waaronder duurzaam graspapier voor een milieuvriendelijke en stijlvolle verpakking van je cadeaus.

Inpakpapier gras en nog veel meer bij MTpapier

Bij MTpapier aan de Haverstraat 8A in Oldenzaal kun je terecht voor een enorm aanbod inpakpapier in allerlei verschillende soorten en maten voor iedere gelegenheid, waaronder gras inpakpapier. Dit duurzame en milieuvriendelijke papier is uniek vanwege zijn gestippelde textuur van opvallende grasvezels en de ruwe afwerking. Ideaal om cadeaus op een originele en groene manier in te pakken met te gek en ook nog eens duurzaam inpakpapier! MTpapier heeft ook inpakpapier voor speciale gelegenheden, zoals inpakpapier voor Sinterklaas, Kerstpapier en Valentijnsdag, maar ook voor veel andere bijzondere momenten. Kom je er nu zelf niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op of kom bij ons langs in de winkel.

Wat is graspapier en wat zijn de voordelen?

Graspapier is een duurzame en milieuvriendelijke papiersoort die voor een deel is gemaakt van grasvezels. Dit zorgt voor een unieke gestippelde textuur en een lagere ecologische voetafdruk dan traditioneel inpakpapier. Graspapier is stevig, mooi uitziend en verkrijgbaar in verschillende maten.

Is graspapier recyclebaar?

Ja, graspapier is recyclebaar. Het kan gewoon bij het oud papier worden weggegooid.

graspapier

De waardering van mtpapier.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 239 reviews.