Diamantzakken

Toont alle 2 resultaten

Diamantzakken kopen?

Diamantzakken kopen? Dan ben je bij MT papier aan het juiste adres! Een diamantzak is bij uitstek geschikt om een geschenk net even op een wat leukere manier te verpakken. Diamantzakken zijn natuurlijk perfect voor het op een leuke manier verpakken van een fruit-, kaas- of ander soort pakket. Om ervoor te zorgen dat je diamantzak goed blijft staan, is het verstandig ook direct de speciaal daarvoor bestemde bodems mee te bestellen. Deze bodems zorgen ervoor dat je pakketje stevig blijft staan. Om het helemaal af te maken, is het leuk de diamantzak dicht te maken met een van onze verschillende kleuren krullinten, waardoor het een nog feestelijker geschenk wordt.

Ronde diamantzakken

Ben je op zoek naar een originele manier om een relatiegeschenk of ander cadeau te geven? Dan is een ronde diamantzak de perfecte manier om dit te doen. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een torentje nootjes van de plaatselijke notenboer op een feestelijke manier in te pakken en persoonlijk langs al je relaties te brengen? Vooral ten tijde van kerst, zien we dat de meeste bedrijven kiezen voor een leuk pakketje verpakt in een diamantzak. Uiteraard is het, doordat de diamantzakken transparant zijn, geen verrassing meer. Om dit op te lossen, kun je één van de geschenken ook leuk inpakken met een van de vele soorten kerst inpakpapier in ons assortiment.

Wat zijn diamantzakken?

Diamantzakken zijn speciaal ontworpen, vaak transparante zakken, die gebruikt worden voor het op een leuke en vooral ook originele manier geven van een cadeau of geschenk. Vooral in de zakenwereld zien we dat diamantzakken regelmatig worden gebruikt voor het geven van relatiegeschenken, bijvoorbeeld door ze te vullen met wat heerlijke versnaperingen. Hoe leuk is het om je relaties op een originele manier te verrassen met een geschenk? Om ervoor te zorgen dat een diamantzak goed en stevig blijft staan, zijn er speciaal ontworpen bijpassende kartonnen bodems. Deze zorgen er niet alleen voor dat het er net even wat leuker uitziet, maar ook dat je geschenk stevig blijft staan.

Shop jouw diamantzakken bij MT papier

Ben je op zoek naar een leuke manier om je relaties dit jaar te verrassen? Dan shop je bij MT papier gemakkelijk en snel diamantzakken en bodems, zowel online als in de winkel. Zo kun je bij ons al terecht voor 50 stuks, ideaal dus voor wanneer je kleinere aantallen nodig hebt! Mocht je grotere aantallen nodig hebben, dan zit je bij ons goed! Twijfel je nu over het formaat of hoeveel je er denkt nodig te hebben? Neem dan gerust contact met ons op, dan denken we graag met je mee! Bovendien kun je bij ons niet alleen terecht voor verschillende soorten diamantzakken, maar ook voor de leukste rollen inpakpapier.

De waardering van mtpapier.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 196 reviews.