Pak uw kerstcadeaus in met het cadeaupapier van MTpapier.nl

Geen categorie

Pak uw kerstcadeaus in met het cadeaupapier van MTpapier.nl

Pak uw kerstcadeaus in: Wilt u goed uitpakken tijdens de feestdagen? En heeft u verschillende cadeaus die u graag nog specialer wilt maken? Kom dan in kerstachtige sferen met onze diverse soorten inpakpapier!

Inpakpapier voor volwassenen en kinderen

Het assortiment op MTpapier.nl bestaat uit inpakpapier voor zowel volwassenen als kinderen. Voor volwassenen kan er gekozen worden uit verschillende effen kleuren inpakpapier, maar ook het inpakpapier met diverse prints zal zeker in de smaak vallen. Een voorbeeld is het inpakpapier met opdruk van gouden en zilveren kerstballen met glitters. Dit papier is een mooi plaatje om te zien. Ook het inpakpapier Foxford is de moeite waard om eens te bekijken. Het roze papier met verschillende soorten kerstversieringen is haast zonde om kapot te scheuren tijdens het uitpakken. Wanneer u op zoek bent naar papier voor de kinderen, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor inpakpapier met opdruk van een verliefde sneeuwpop. Maar ook het kerstpapier met opdruk van gekleurde rendieren zal zorgen voor blije gezichten.

Diverse soorten inpakpapier

Naast de bovenstaande voorbeelden is er nog meer keuze als u op zoek bent naar inpakpapier voor tijdens de kerstdagen. Zo is er mooi, dieprood kerstpapier met gouden accenten. Of pak uw kerstcadeaus in met engelen papier of met papier met opdruk van diverse teksten. Zo is er kerstpapier met de tekst: dreaming of a white Christmas te vinden in de kleuren roze of blauw. U kunt ook de ontvangers verrassen met kerstpapier met sterretjes, hartjes of uiltjes!

Gerecycled inpakpapier

Ons gerecyclede inpakpapier draagt bij het aan het milieubewust inpakken van diverse cadeaus. Ook dit papier is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints. Zo is er papier te vinden met sterren, rendieren of met diverse kerstteksten.
Kraftpapier

Naast inpakpapier en gerecycled inpakpapier is er een optie om kraftpapier aan te schaffen. Kraftpapier is een biologisch afbreekbare papiersoort. Deze poreuze, maar toch stevige papiersoort, biedt de cadeaus ook meteen bescherming tijdens het vervoeren van de cadeaus. Het kraftpapier is verkrijgbaar diverse prints. Zo is er op de webshop kraftpapier te vinden met kerstboompjes, vogeltjes en rendieren.

Naast de bovenstaande opsommingen van diverse soorten inpakpapier is er nog veel meer kerstpapier te vinden in het assortiment. Wilt u het volledige assortiment eens goed bekijken? Of bent u geïnteresseerd in andere producten op de webshop van MTpapier.nl? Bekijk dan gerust ons ruime aanbod op MTpapier.nl!