Overzicht cadeaupapier soorten

Geen categorie

Overzicht cadeaupapier soorten

Met mooi inpakpapier voor uw winkel zult u niet alleen door uw klanten worden herinnerd. In de detail handel helpt smaakvol verpakkingsmateriaal u om u positief te onderscheiden van de concurrentie. Krijg hier een  mooi Overzicht cadeaupapier soorten in onze online winkel.

MT geschenkverpakking collectie – veelzijdig & trendy
Of het nu gaat om inpakpapier voor verjaardagen Sinterklaas of Kerstmis, het exclusieve inpakmateriaal uit onze MT cadeaupapier online shop inspireert met trendgerichte designs, een super prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering. Van rollen inpakpapier tot vellen, in onze winkel vindt u een uitgebreide collectie van steeds vernieuwd inpakpapier van bewezen kwaliteit. Om het geheel compleet te maken, kunt u ook het bijpassende lint online bestellen bij ons of kom langs in onze winkel in Oldenzaal
Een overzicht van onze inpakpapier rollen:

– Ontwerpen op gemetalliseerd papier
– kraftpapier
– Graspapier
– Kerstpapier
– Luxe Trendy Papier
– Trendy papier
– Milieuvriendelijk papier (gerecycleerd)

Daarnaast biedt MT Geschenkpapier u de mogelijkheid om cadeaupapier individueel te laten bedrukken met uw logo voor uw winkel. Neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van een uniek ontwerp voor uw bedrijf.

Onze papiersoorten – hoge kwaliteit & eigentijds

Wanneer u inpakpapier van MT koopt, kunt u kiezen uit verschillende papierkwaliteiten. Om u te helpen precies het juiste verpakkingsmateriaal voor uw doeleinden te vinden, volgt hier een kort overzicht van onze meest populaire soorten inpakpapier:

Kraftpapier
Dit inpakpapier wordt gekenmerkt door zijn hoge scheursterkte. Kraftpapier bestaat voor bijna 100% uit langvezelige cellulosevezels uit dennen- of sparrenhout, die met behulp van lijm, aluin en zetmeel tot papier worden verwerkt. Met een papiergewicht van 60 g/m² is kraftpapier een sterk verpakkingsmateriaal waarmee u zelfs delicate goederen veilig en aantrekkelijk kunt verpakken en vervoeren. Kraftpapier van MT Geschenkpapier wordt uitsluitend bedrukt met inkten op waterbasis en speelt zo zijn rol in duurzame verpakkingen in retail en online handel.

Graspapier
Dit bijzonder milieuvriendelijke inpakpapier bestaat tot 50% uit natuurlijk hernieuwbare grasvezels. Graspapier wordt gemaakt van gedroogd gras vermengd met cellulosevezels uit oud papier of hout en water. Bij de productie van het verpakkingsmateriaal wordt het gebruik van chemicaliën, energie en water tot een minimum beperkt. Het resultaat is duurzaam inpakpapier met een gestippelde textuur en een licht rugevoel.

Luxe trend papier
Exclusieve ontwerpen en de beste kwaliteit maken Luxury Trend Paper van ons tot het favoriete materiaal voor verfijnde cadeauverpakkingen. Zowel trendy als traditionele patronen en motieven en stralende kleurschakeringen zorgen ervoor dat ons Luxury Trend Paper voldoet aan de smaak van de meest uiteenlopende clientèle. Met een gewicht van ca. 80 g/m² heeft Luxury Trend Paper van MTpapier een stevig papiergewicht en is het gemakkelijk te scheuren, te vouwen en te snijden.

 

Overzicht cadeaupapier soorten

Overzicht cadeaupapier soorten

Milieupapier
Bij MT Papier vindt u gerecycled papier van hoge kwaliteit dat gemaakt is van 100% oud papier. Er worden geen bomen gekapt om dit milieuvriendelijke inpakpapier te produceren en het gebruik van energie en water wordt tot een minimum beperkt. Met een gewicht van ca. 70 g/m2 is ons gerecycled papier gemakkelijk te hanteren en beschermt het uw goederen op betrouwbare wijze tijdens het transport. Trendy motieven en kleuren zorgen ervoor dat gerecycled papier van MT Gift Wrapping Paper bij uitstek geschikt is voor aantrekkelijke cadeauverpakkingen.

MT cadeaupapier – cadeaupapier van hoge kwaliteit voor uw bedrijf

Of het nu gaat om natuurlijk bruin kraftpapier met traditionele kerstmotieven, kleurrijk bedrukt luxe trendpapier of duurzaam graspapier, wanneer u inpakpapier koopt bij MT Geschenkpapier kunt u kiezen uit verschillende papierkwaliteiten. Afhankelijk van uw behoeften, bieden wij rollen cadeaupapier aan in breedtes van 20 cm tot 70 cm in verschillende rollengtes. Alle rollen cadeaupapier kunnen worden gecombineerd met alle gangbare papierdispensers dankzij de gestandaardiseerde afmetingen.