Nieuwe Zomercollectie cadeaupapier 2021

Geen categorie

De zomer staat voor de deur en dat is een goede gelegenheid om u de nieuwste inpakpapiertrends voor 2021 voor te stellen. Want met onze collectie brengt u sfeer en herkenbaarheid en verrast u uw klanten met mooi ingepakte cadeau’s. Laat u inspireren en ontdek luxe trendpapier online bij MT cadeaupapier voor de zomer van 2021.

Inpakpapier trend nummer 1: bloemmotieven

Bloemen zijn zonder twijfel een symbool van zomer, schoonheid en romantiek. Het is geen wonder dat inpakpapier met bloemmotieven ook in 2021 hoog scoort. Daarom hebben wij in de MT cadeaupapier-onlineshop onder de categorie “Luxe trendpapier” een selectie inpakpapier met bloemmotieven voor u samengesteld. Ontdek nieuwigheden zoals “inpakpapier met kleurrijke zomerbloemen” of “inpakpapier gedroogde bloemen roodgroen“. Exotische bloemmotieven zijn ook helemaal in, zoals ons luxe trendpapier “Inpakpapier tropische bladeren”, waarmee u woonaccessoires of boeken decoratief kunt inpakken.

Inpakpapier trend nummer 2: Dierenpatronen

Diermotieven zijn een belangrijk trendthema als het gaat om inpakpapier in 2021. Ons “Leopard Panther Black Mint Inpakpapier” presenteert zich in een klassieke leo-print. Het aantrekkelijke wikkelmateriaal spreekt modebewuste dames aan en is ideaal voor het decoratief verpakken van lingerie of parfumerieartikelen. Luxe trendkranten met een combinatie van tropische bloemmotieven en dieren zijn oogstrelend en absoluut trendy. Met onze nieuwe producten “Inpakpapier met zwarte panters in de jungle” of “Inpakpapier met tijgers in de jungle” wordt elk geschenk een ongewone blikvanger. Vrouwelijk en delicaat daarentegen is het inpakpapier met filigraanbloemen en vogels. Ons “Inpakpapier Kraanvogel met Bloemen” (in verschillende kleuren) straalt charme uit van het Verre Oosten, terwijl ons “Inpakpapier met Vogels in Pastelkleuren” u zal bekoren met zijn speels design. De ogen van kinderen zullen oplichten bij onze “Jungle cadeaupapier dieren voor kinderen” of het grappige “Inpakpapier met gele badeendjes print”.

Inpakpapier trend nummer 3: Geometrische patronen

Of het nu gaat om strepen, stippen of ruiten, tijdloos inpakpapier raakt nooit uit de mode en blijft een belangrijk trendthema voor de zomer van 2021. Gestreept of geruit kraftpapier spreekt elke clientèle aan en maakt het inpakken van geschenken gemakkelijker voor beginners. De laatste luxe trendpapiertjes in de MT geschenkverpakking online winkel omvatten de items “geschenkverpakking motief van roze cirkels” of “geschenkverpakking met gekleurde neon stippen”. Dankzij hun moderne kleuren zijn ze super geschikt voor een jong publiek. Tijdloos en edel zijn onze designpapieren “Inpakpapier driehoekjes zwart goud” of “Inpakpapier horizontale lijnen grijs goud”. Door een samenspel van gedempte kleuren en metallic tinten geven deze luxe trendpapieren elke geschenkverpakking een luxueuze uitstraling.

Inpakpapier trend nummer 4: Pastelkleuren

Zachte tinten zoals roze, lichtblauw of mint zijn niet alleen ideaal voor het inpakken van geschenken voor geboorte, doop of huwelijk. Door het positieve effect van pastelkleuren is lichtgekleurd inpakpapier ook geschikt om verjaardagscadeaus, cadeaus voor jubilea of huwelijksjubilea decoratief en zomers in te pakken. Ons “Dubbelzijdig inpakpapier paars met stippen” of “Floraal inpakpapier 2-zijdig lila” inspireren met creatieve prints en kunnen aan beide kanten gebruikt worden. Pastelkleurig luxe trendpapier met goud- of zilvertinten ziet er bijzonder exclusief uit en is precies goed voor het verpakken van juwelen, mode of cosmetica.

Ontdek inpakpapier trends 2021 online bij MTpapier