MT cadeaupapier – hoogwaardige papier- en foliedispensers

Geen categorie

Goedkope cadeauverpakkingsautomaten voor de detailhandel

Een optimaal uitgeruste cadeauverpakking is essentieel voor zakelijk succes in de stationaire handel. Meestal direct achter de toonbank geplaatst, behoort een papierdispenser tot de basisuitrusting voor het decoratief en efficiënt inpakken van geschenken. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kunnen winkeliers ook modellen voor aan de muur of op tafel gebruiken. Waar u op moet letten bij het kopen van papierdispensers en in welke varianten u dit belangrijke hulpmiddel kunt vinden in de MT cadeaupapier online shop, onthullen wij u in deze blogpost.

Papierdispensers een lonende investering

Of het nu gaat om boeken, kleding, bloemen of parfum, met een dispenser voor papier of folie kunt u goederen snel en efficiënt inpakken. Vooral op drukke momenten kan een inpakservice uitgerust met dispensers voor cadeaupapier en tape u helpen om wachtrijen aan de kassa’s te vermijden. Naast deze tijdsbesparing heeft een papierdispenser het voordeel dat de daarvoor benodigde cadeaupapierrollen goedkoper in aanschaf zijn dan bijvoorbeeld cadeaupapiervellen. Bovendien profiteert u met de verpakkingssystemen van MT Geschenkpapier van een veilige en foolproof handling.

Hoe werkt een papierdispenser?

Elke papierdispenser van MT Geschenkpapier bestaat uit een stevig frame. Hieraan kunt u één of meerdere rollen inpakpapier of folie hangen. Na het plaatsen van de rollen kan het inpakmateriaal eenvoudig en veilig worden afgesneden door eraan te trekken. Een veerbelaste afscheurstang zorgt voor een schone snijrand. Ook het verwisselen van de rollen gaat heel eenvoudig, veilig en snel.

Welke inpakpapierdispensers zijn verkrijgbaar?

Onze papierdispensers in rolbreedtes van 30 tot 110 cm zijn zowel horizontaal als verticaal verkrijgbaar. Zo kunt u de MT inpakpapierdispensers gebruiken als:
– Papierdispenser voor op de toonbank
– Papierdispenser voor onder de tafel
– Muurdispenser

Cadeaulintdispenser voor decoratief inpakken

Om uw cadeauverpakking compleet te maken, ontdekt u in de MT cadeaupapier online shop lintdispensers in verschillende designs, die gemakkelijk gebruikt kunnen worden als aanvulling op onze papierdispensers. Onze lintdispensers zijn geschikt voor enkele of meerdere rollen cadeaulint met een maximale diameter van 110 mm en een breedte van 130 mm. In de categorie “lint en decoratie” bieden wij van MT Geschenkpapier u ook voordelig krimplint in vele leuke kleuren en dessins.

Inpakpapier- en foliedispensers met verschillende snijsystemen

Voor een optimale verwerking van verschillende verpakkingsmaterialen vindt u bij MT Geschenkpapier papierdispensers die gecombineerd kunnen worden met verschillende snijsystemen. Afhankelijk van het materiaal kunt u kiezen uit:
– Papierdispensers met gladde scheurrand voor het schoonsnijden van inpakpapier in verschillende papierdiktes.
– Folie dispenser met gekartelde scheurrand voor het schoonsnijden van bloemenfolie en tissuepapier.
– Papier- en foliedispenser met een 2-in-1 mes (gekartelde en gladde scheurrand) voor het variabel snijden van inpakpapier en folie.

Papier- en foliedispenser perfect gecombineerd voor uw verpakkingsstation

Talrijke opstellings- en combinatiemogelijkheden zorgen ervoor dat u met de papier- en foliedispensers van MT Gift Wrapping Paper uw cadeauverpakkingsservice perfect kunt afstemmen op uw individuele behoeften. Als er voldoende ruimte in de winkel is, kan een papierdispenser als tafeldispenser worden gecombineerd met een boven gemonteerde plakbanddispenser. Ruimtebesparend en dus geschikt voor kleine ruimtes zijn cadeaupapierdispensers voor wandmontage of onder de toonbank passende eenheden.

Hoogwaardige papierdispensers voor de professionele cadeauverpakkingsdienst

Begint u de zomer van 2023 met uw eigen winkel? In onze online shop vindt u papierdispensers en lintdispensers in verschillende uitvoeringen voor cadeaupapierrollen met breedtes van 30 tot 110 cm om uw winkel in te richten. Verschillende snijsystemen zorgen ervoor dat papier of folie schoon afgescheurd en nauwkeurig verwerkt kan worden. Als u uw verpakkingsdienst wilt uitbreiden, vindt u voorzetdispensers waarmee u uw tafeldispenser optimaal kunt aanvullen. Eenvoudige en veilige verwerking is bij onze papierdispensers gegarandeerd, evenals een faire prijs-kwaliteitverhouding.
Kijk gewoon rond in onze MT cadeaupapier online shop voor de juiste oplossing voor uw winkel of uw online bedrijf. Ook voor privégebruik vindt u voordelige papierdispensers voor kleine rollen cadeaupapier waarmee u snel en decoratief mooie dingen kunt inpakken.