Inpaktips voor ongelijkvormige cadeaus

Geen categorie

Inpaktips voor ongelijkvorige artikelen

Niet alle cadeauartikelen zijn zo eenvoudig in te pakken als boeken. Als er teddyberen, kandelaars of decoraties verpakt moeten worden, is dit altijd weer een uitdaging. Hier een paar tips hoe u ongelijkvormige artikelen perfect kunt inpakken.

Transparante bloemenfolie met prachtige doorkijk

Transparant cadeaufolie is universeel verpakkingsmateriaal voor bloemstukken of geschenkmanden. Ook voor het verpakken van een koptelefoon, vazen ​​of een bad eend is dit kleurloze bloemenfolie geschikt. Om altijd een PP-folie bij de hand te hebben, ontvangt u het folie bij MTpapier op rollen met de totale lengte van 500 meter.

Het scheur vaste en stabiele materiaal biedt veel creatieve mogelijkheden. Plaats het cadeau in het midden van het folie en pak deze bovenaan eenvoudig bij elkaar. Sluit deze vervolgens goed af met een plaktrip. Bespaar vooral niet op de kleurrijk gekrulde linten en stickers, dit zorgt voor de finishing touch.

Geschenkzakjes uit prachtig gedrukt inpakpapier

Bij MTpapier vindt u afgewerkte geschenkzakjes in het formaat 17 x 25 cm evenals wijnfles zakken in prachtige dessins. Als deze maat niet past, kunt u zelf een kleine voorraad geïmproviseerde DIY-tassen aanleggen.

Zet onder de toonbank altijd een “noodoplossing” klaar, voor het aantrekkelijk verpakken van ongelijkvormige artikelen. Voor het voorbereiden van een ​​aangepaste zak, gebruikt u het juiste inpakpapier. Kraftpapier van MT-papier als het gebloemde Kraftpapier “Beatrice Pink Metallic Bordeaux” ziet er stijlvol uit en is stabiel. Ook in de categorie “Gemetalliseerd papier” ontdekt u elegant verpakkingsmateriaal als de net nieuw binnengekomen “Geometrie wit“.

Klantvriendelijke geschenkverpakking met kleurloos bloemenfolie en DIY-geschenkverpakking

Als uw assortiment ook moeilijk te verpakken cadeau producten omvat, mag de ‘inpakservice’ met transparant bloemenfolie van MT papier niet ontbreken. Om uw klanten een exclusieve service aan te bieden, kunt u de DIY-cadeautassen gebruiken. Laat deze gunstig maken uit ons kraftpapier en laat een positieve indruk achter bij uw klanten.