Het nieuwe assortiment met feestelijk inpakpapier

Geen categorie

Het nieuwe assortiment met feestelijk inpakpapier

Het nieuwe assortiment met feestelijk inpakpapier

Bent u op zoek naar mooi papier om uw cadeaus feestelijk in te pakken? En wilt u ruime keuze hebben uit een breed assortiment met inpakpapier voorzien van uiteenlopende kleuren en prints? Dan kunt u terecht op de webshop van MT Papier! Dankzij onze nieuwe collectie is het assortiment nog uitgebreider dan voorheen, waardoor u nu nog meer keuze heeft uit een zeer breed aanbod met diverse soorten inpakpapier.

Geschikt feestpapier voor elk cadeau

Wilt u mooi cadeaupapier voor Moederdag en heeft u geen idee waar u geschikt papier kunt vinden? Of is het cadeaupapier dat u in de winkels tegenkomt niet feestelijk genoeg? Dan hebben we voor u het inpakpapier Regenboog of Emma in het assortiment. Het kleurrijke, feestelijke papier maakt het moederdagcadeau nog specialer. En natuurlijk is er ook rekening gehouden met de vaders: het cadeaupapier Zig zag blauw of cadeaupapier Krant vallen onder onze nieuwe producten die we speciaal voor mannen aan het assortiment toe hebben kunnen voegen. U ziet het al: ook het nieuwe assortiment heeft weer genoeg mogelijkheden voor het vinden van het leukste inpakpapier.

Kies voor tweezijdig of gerecycled papier

Het assortiment met tweezijdig inpakpapier is inmiddels nog meer uitgebreid. Zo hebben we tweezijdig inpakpapier dat aan één kant bedrukt is met mooie sterren en aan de achterkant voorzien is van een effen kleur. Daarnaast hebben we ook verschillende varianten gerecycled papier nieuw in het assortiment. De diverse kleuren en prints geven nog meer keuzevrijheid voor mensen die begaan zijn met het milieu. En met ons nieuwe, jute lint in de kleuren rood en naturel maakt u het cadeau extra feestelijk.

Nieuw kinderpapier

Ook voor kinderen is er weer nieuw inpakpapier in het assortiment. Voor de jongens kunt u uw cadeaus inpakken met kinderpapier Goldfish blue. De leuke, blauwe vissen zullen het verrassingseffect nog meer vergroten. Daarnaast zal het nieuwe inpakpapier met groene monsters het erg goed doen bij stoere jongetjes. Meisjes zullen blij verrast zijn met cadeautjes in Pretty happy light pink papier. Schattige afbeeldingen met: vlinders, lieveheersbeestjes en bloemen zullen goed in de smaak vallen bij meisjes in verschillende leeftijdscategorieën.

Stapelkorting
Voor al het nieuwe inpakpapier in het assortiment kunt u gebruik maken van onze stapelkorting: hoe meer rollen inpakpapier u koopt, hoe goedkoper de rollen per stuk zijn. Deze korting is ideaal wanneer u meerdere rollen inpakpapier nodig heeft. Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag meer informatie? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.