Decoratieve inpakpapier rollen in een set

Geen categorie

Decoratieve inpakpapier rollen in een set

Decoratieve inpakpapier rollen in een set. Met mooi inpakpapier is het geven van cadeautjes veel leuker. Want een mooi ingepakt cadeau maakt niet alleen een positieve eerste indruk. Het wekt ook nieuwsgierigheid op naar wat er onder het papier verborgen zit. Of het nu gaat om inpakpapier voor kinderen, baby’s, verjaardagen of bruiloften, bij MT Geschenkpapier vindt u inpakpapier rollen in sets waarmee u in een handomdraai cadeaus decoratief kunt inpakken.

Voor elke gelegenheid en stijl het juiste inpakpapier set

In onze nieuwe categorie “consumentenrollen inpakpapier” bieden wij u rollen inpakpapier aan als een compleet pakket. Elk pakket bestaat uit zes tot twaalf kleine rolletjes met verschillende motieven. Sommige pakjes inpakpapier bevatten ook lint en mooie stickers om te versieren. Alle rollen inpakpapier zijn kleurgecoördineerd en kunnen optimaal met elkaar gecombineerd worden. Met onze sets inpakpapier kunt u gemakkelijk kleine en grote verrassingen maken voor vrouwen, mannen, kinderen of stellen. Ontdek bij MT onder andere cadeauverpakking:

Inpakpapierpakket “Zwart-Goud Milaan“: deze veelzijdige set van zes mooie verbruiksrollen (70 x 200 cm) is precies de juiste keuze voor feestelijke gelegenheden zoals ronde verjaardagen, bruiloften of jubilea. Effen, gestippeld of met opschrift, in ons pakket inpakpapier vindt u voor elke gelegenheid het juiste motief. Bovendien bevat het complete pakket stickers en krullint om te versieren. Verras uw dierbaren met Kerstmis of op hun verjaardag met glanzend gouden geschenkverpakkingen!

 

Geschenkverpakking “Paris“: Als u op zoek bent naar luxe designpapier, vindt u in deze edele geschenkverpakking drie rollen cadeaupapier van hoge kwaliteit (30 x 300 cm) van gecoat kraftpapier in betoverende dessins en harmonieuze tinten. Kleurrijke cadeaulinten en hartjes- en bedankstickers maken deze mooie set helemaal af. Pak cadeaus in voor vrouwen en meisjes die van romantische ontwerpen houden met ons “Parijs” inpakpapierpakket.

Set cadeaupapier “Something To Celebrate Jung”: Trouw aan het motto “IT’S A DAY TO CELEBRATE” verspreiden de cadeaupapiertjes uit deze complete set een goed humeur. Heldere kleuren en moderne motieven maken deze rollen inpakpapier (70 x 200 cm) tot het perfecte verpakkingsmateriaal voor verjaardags- of feestcadeaus. Combineer de kleine rolletjes met zwart of goudkleurig rucheslint en verfraai uw geschenken met een hoesje van doorzichtig folie.

Inpakpapier rollen van milieuvriendelijke productie in topkwaliteit

De bescherming van ons milieu is belangrijk voor ons. Daarom richten wij ons bij MT Geschenkpapier op duurzaamheid bij de productie van onze cadeaupapier rollen. Ons inpakpapier wordt uitsluitend bedrukt met inkten op waterbasis. Het resultaat zijn prachtige afdrukken in stralende kleuren en milieuvriendelijke metallic-inkten. Om ervoor te zorgen dat onze geschenkverpakking niet scheurt of kreukt onder stress, vertrouwen wij op papier van hoge kwaliteit voor onze consumentenrollen. Ons inpakpapier heeft een papiergrammage van 80 g/m². Dit betekent dat het inpakpapier 80 g per vierkante meter weegt. Het scheurvaste verpakkingsmateriaal is gemakkelijk af te rollen, te scheuren, te vouwen en te plakken.