Bind en win klanten met uw eigen cadeaupapier

Geen categorie

 

Bind en win klanten met uw eigen cadeaupapier

U hebt al veel geld geïnvesteerd om de aandacht van de klanten op uw bedrijf en uw producten te vestigen? Succesvol adverteren is ook goedkoper. Met hoogwaardige geschenkverpakking met logo kunt u op een vriendelijke manier de aandacht trekken, klanten aan u binden en een constante verkoop genereren.

Geschenkverpakking met individueel logo voor succesvolle klantenbinding

Klantenbinding is een van de belangrijkste bouwstenen voor het bevorderen van de verkoop, en niet alleen in de detailhandel. Ook in de online business is een van de sleutels tot succes het omzetten van nieuwe klanten in terugkerende klanten. Door bedrukt inpakpapier met uw bedrijfslogo te gebruiken, zorgt u ervoor dat uw klanten u niet vergeten. Telkens wanneer uw klant in contact komt met uw producten, zal de bedrijfsgeschenkverpakking hem immers herinneren aan een positieve winkelervaring in een aangename sfeer. Als uw klant een soortgelijk product opnieuw nodig heeft, zal hij zich u herinneren en in het beste geval opnieuw bij u kopen of bestellen. Tevreden klanten bevelen u aan bij anderen en dragen indirect bij tot het winnen van nieuwe klanten.

Met inpakpapier met corporate design kunt u op een vriendelijke manier reclame maken voor uw winkel en de klantenbinding versterken.

Verpakkingsmateriaal met bedrijfsopdruk bij MTpapier

Er zijn genoeg gelegenheden om reclame te maken voor uw eigen zaak. Of het nu om een verjaardag, huwelijk, kerst of jubileum gaat, individueel bedrukt inpakpapier is veelzijdig. Bij MT Geschenkpapier kunt u snel en eenvoudig uw eigen bedrijfsgeschenkverpakking ontwerpen: Stuur ons gewoon uw bedrijfslogo per e-mail. Wij zullen uw huisstijl 100% volgens uw ideeën professioneel implementeren. Heb je speciale wensen en ideeën? Geen probleem, onze klantendienst zal u graag helpen. Een brede waaier van PMS-kleuren, waaronder goud en zilver, maakt een verscheidenheid aan bedrijfsontwerpen mogelijk, van modern tot traditioneel tot feestelijk. Bij MT Gift Wrapping Paper kunt u enkelzijdig bedrukt inpakpapier met logo krijgen in de volgende papiersoorten:

– Kraftpapier 70 g, bruin
– Kraftpapier 70 g, wit
– Gestreken papier 80 g, wit
– Premium papier 90 g, wit

Rolbreedtes van 30, 40, 50, 60 en 70 cm bieden tal van mogelijkheden voor het efficiënt verpakken van geschenken. Dankzij rollengtes van 10 m tot 250 m kunt u bij ons verpakkingsmateriaal bestellen tegen een redelijke prijs, afhankelijk van uw behoeften.

Mogelijke toepassingen voor inpakpapier voor relatiegeschenken

Met individueel inpakpapier onderstreept u de visuele uitstraling van uw bedrijf en draagt u uw corporate identity op smaakvolle wijze naar buiten uit. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Met ons inpakpapier met logo kunt u relatiegeschenken, proefverpakkingen, geschenken voor werknemers of klanten personaliseren. Loyaliteitscampagnes, jubilea of wedstrijden zijn ook welkome gelegenheden om uw bedrijf te adverteren met goedkope relatiegeschenkverpakking en u zichtbaar te onderscheiden van directe concurrenten.

Naast geschenkverpakking met logo omvat ons assortiment natuurlijk ook groothandelsrollen geschenkverpakking voor gelegenheden zoals verjaardagen en huwelijken, feestdagen zoals Kerstmis en Pasen, of seizoenen zoals de lente en de herfst. Blader gewoon door de MT cadeauverpakking online winkel of gebruik onze zoekfuncties om de juiste cadeauverpakking voor uw behoeften te vinden.

MT Cadeaupapier: Uw groothandel voor gepersonaliseerd cadeaupapier

Met inpakpapierrollen met bedrijfsopdruk kunt u op een ongecompliceerde manier reclame maken voor uw bedrijf. Tegelijkertijd zijn Fimengeschenkpapier verpakte relatiegeschenken of proefpakketten ideaal voor het versterken van de klantenbinding en het werven van nieuwe klanten. Aangezien de bedrukkingsopties voor MT geschenkverpakkingen een grote verscheidenheid aan kleuren omvatten, bent u er zeker van dat u de geschenkverpakking met logo krijgt die aan uw behoeften voldoet en waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa. Neem contact met ons op via e-mail en stuur ons het gewenste logo in de hoogst mogelijke resolutie. Wij voeren uw ontwerp vakkundig uit en zetten het motief op het gewenste papier. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat ons relatiegeschenkpapier duurzaam is en niet zal scheuren tijdens het verpakken. Lage inkoopprijzen en snelle levering zijn bij ons net zo gegarandeerd als een uitgebreide klantenservice.